Konstig födelsedag..

Idag var det dags att fylla år men det var ingen vidare dag. M hade möte på jobbet huruvida han skulle få sparken eller inte och fram tills att det var avklarat vid 21 så fungerade iaf inte jag normalt. Inte kunnat äta och en stor klump i magen. Nu blev det inte så illa men väl en föflyttning till en annan avd vilket M tycker är pest och pina för tillfället. Bättre än att vara arbetslös men hur företaget har tänkt vette tusan. Som det verkar så får han flytta på sig för att ge plats åt någon med "bättre" kompetens som dock inte kan hans jobb och som dessutom inte ens har halva anst tiden som M har. Men hur det verkligen ligger till lär vi inte få veta förrän nästa vecka iaf så dumt att sura i onödan.

Annars så fick jag massa underbara persenter av världens underbaraste älskling/blivande pappa idag. Började nästan gråta blödig som man är nu för tiden :) Tack plutten!

Junior kör workout nu, nu börjar det verkligen kännas och tidigt i morse vid 02 kunde M känna första sparken. På min födelsedag och allt :)


Kommentarer
Postat av: Linnéa

nu blir man ju nyfiken på vad du har fått?

2009-05-14 @ 12:44:14
URL: http://wanima.blogg.se/tjockisbloggen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0