Renskav alá Sanna

Snabbt, gott och relativt nyttigt :)

3 port

1 pkt renskav
1 gul lök
1 stor burk champinjoner
1 burk cremé fraiche
1/2 dl vatten
1-2 msk japansk soya
ca 3 msk lingonsylt

ris

Bryn skaven och i med löken tills den blivit genomskinlig. I med resten av ingredienserna och låt småkoka 5-10 min. Servera med ris.
Gott!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gud vilket sött barn du har!

2010-02-04 @ 21:52:48
URL: http://lenniii.blogg.se/
Postat av: Julia

åååh, exakt den maträtten har jag ätit flera gånger.. Det är jätte gott. Allt bra? ;)

2010-02-04 @ 22:01:22
URL: http://ifuseekjuiiah.blogg.se/
Postat av: carro

fin blogg

2010-02-04 @ 22:09:41
URL: http://carrolundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0