Tonfiskomelett

Inte så läskigt som det låter utan faktiskt himla gott. Bra GI-mat med för dom som pysslar med det :)

1 portion (ganska stor)

1 burk tonfisk i Italiensk vinägrette
hackad rödlök efter smak
4cm zucchini, hackad
fetaost efter smak
1 tomat
3 ägg
2msk grädde el mjölk
salt och peppar

Vispa ihop ägg, mjölk salt och peppar. Blanda i tonfisk, lök och zucchini.
Häll ut äggblandningen i stekpannan och smula fetaost över samt lägg på tomaten skuren i små bitar. Stek tills det är lagom konsistens på omeletten.

Snabbt och jättegott!

Kommentarer
Postat av: Martina

Lät ju sjukt gott det där! =)

2010-01-13 @ 14:22:56
Postat av: Karin - AlicesMamma

Gud det här lät supergott!!! Kör på med lite Nutrilett tillsammans med GI här hemma, tar soppa två mål och äter ett mål mat som är GI-rätt. Efter ett år är det hög tid att bli av med graviditetskilona... Kan nog inte ens kalla dem det eftersom de flesta smugit sig på sen i somras!



Sv: ja, tiden man är mammaledig känns som en evighet innan men sen går det så fort! Iofs hade jag tänkt vara hemma längre eg, typ till april-maj, men eftersom A är hemma med full lön så passar vi på att mjukstarta. Vad jobbar du med och vad pluggar du till?



Tack för dina gulliga kommentarer - det är sånna som ger mig suget tillbaka :)

2010-01-13 @ 15:31:30
URL: http://livingnextdoortoalice.blogg.se/
Postat av: Linnéa

tuttull är tunnbröd va?

2010-01-13 @ 17:21:37
URL: http://parvla.blogg.se/
Postat av: NAISY- Anna i landet Upp och Ner

Mums! Det lät inte alls läskigt utan gott!

2010-01-14 @ 08:09:27
URL: http://naisy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0