Underbar dag i Furuvik

Strålande väder idag så då passade vi på att ta en heldag i Furuviksparken. När vi fyllde år så fick vi nämligen i present av Manges lillebror att han bjöd oss på en heldag och vilken heldag det blev :)

Vid 10.30 åkte vi hemifrån, förutom vi tre och Martin så följde även tre pappalediga pappor med barn med. Ett riktigt gäng blev vi :) Vi började med att ta en sväng genom djurparksdelen. Liam gillade verkligen att få gå in på fäbodvallen och klappa getterna, lycklig kille då :)
Efter promenerande bland djuren passade vi på att äta lunch och åka lite karuseller, Liam och Mange åkte en bilkarusell, skitkul tyckte lillfis. Efter karusellåkande åkte två av papporna hem medan vi som var kvar gick till badet. Liam och Tilda somnade precis samtídigt på vägen dit, så medan de stora grabbarna roade sig med vattenrutchkanorna låg jag och stekte lite medan jag passade barnen.
Bada i poolen var en riktig hit tyckte både Liam och Tilda och hade nog suttit kvar fortfarande om dom fått bestämma själva ;) Men det blåste lite idag och var inte supervarmt så det fick räcka med en halvtimme.
Innan vi åkte hem passade vi på att ta en till sväng genom djurparken eftersom det var så mycket folk tidigare och den här gången fick vi se både apor och ormar på riktigt nära håll. Dagen har varit helt underbar men det känns i kroppen vill jag lova. Ikväll blir det tidig kväller för oss vuxna, Liam däckade vid 19 redan :)
Lägger upp fler bilder när jag fått över dom vi tog med systemkameran.



Trötta hjältar sover middag :)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh vad härligt med Furuvik! Jag praktiserade ett tag på reptilavdelningen där, mysiga djur! Synd bara att dom äter möss och man måste sköta om dom med :P

Jag som är pälsdjursallergiker. :(

En annan hade ju frysta möss i frysen, perfekt för oss som är allergiska men ändå vill ha djur!



Det låter som om ni hade en skön dag iallafall!



kram

2010-06-29 @ 09:40:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0