5 månader

Ja igår blev ju vår lilla Liam hela 5 månader. 5 månader som känns som en evighet och som en sekund. en evighet på så sätt som att det finns bara ett liv med Liam, hur det var innan har bleknat och är totalt ointressant. Samtidigt känns det som att det var igår vi var på förlossningen, fast när man tittar på bilder så inser man att det var läääänge sen för gud vad han har växt!



Så liiiiiten, idag tar Liam upp betydligt större plats i babyskyddet..



5-månader har firats idag med att Liam fått smaka på "kött" för första gången i form av kyckling och rotsaker  från Semper :) Om det var gott? Jodå han åt glatt allt som serverades :) Blev halva burken kyckling och en halv burk potatis och majspuré. Vill ju inte chocka lilla maggen :) Liam var dock inte mätt med det så bjöds lite mango/äpple puré till efterrätt. Hur mycket mat ska man ge barn egentligen? För när han är på äthumör så tar det liksom aldrig stopp ><

Vad händer utvecklingsmässigt då? Jo nya saker som Liam gör numer är att:

* Vända från rygg till mage och mage till rygg. Fast bara när han är på humör. Roligast att ligga på rygg och sprattla :)

* Sitter duktigt i sin barnstol med stödkudde och gillar att "vara med"

* Skrattar åt massa bus som mamma och pappa gör

* Gråter när han ser nytt folk (tydligen en "fas" har jag läst)

* Äter "lunch" och kvällsgröt (fast inge mindre tutte för det)

* Äter bara 2 gånger per natt (wihooo) och sover oftast mellan 21-06 (med 2 matpauser då)

Ja sen är det såklart en massa mer men nu är det någon som skriker efter mamma så då är det bara att bege sig. Älskade barn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0