5-månaders koll på BVC

Idag var vi iväg på 5-månaders kollen på BVC och för att ta 2 st sprutor. Var lite spännande att väga och mäta Lilleman, trodde att kurvorna planat ut lite nu som den brukar göra på helammade barn.. Tji fick jag. Liam håller sig på sina kurvor och såhär ser det ut nu:

Vikt: 9180g
Längd: 71cm
Huvud: 46cm

Det är alltså en ganska stor guldklimp till kille vi har men tjock är han inte iaf :)

Sprutorna gick bra idag och Liam charmade brallorna av BVC-tanten och den kvinnliga läkaren. Eller som Mange sa; det här är ju bättre än Hundtricket ;) Faktiskt lite roligt att se hur imponerade dom blir på BVC av att Mange är med varje gång. Är inte alla pappor det i mån av tid? Mange vill då iaf inte missa läkarbesök och sånt så han tar mer än gärna ledigt från jobbet för BVC.

Nu ska jag fortsätta mysa med ledsen liten kille. Även om sprutorna gick bra så är det både ont i ben och feber nu. Stackars lilla Liam. Men det är ju för en bra sak iaf, även om det är lite svårt att förklara för en kille på 5 månader...

Kommentarer
Postat av: Em - Mamma till Malva, 090925.

Wow, vad han växer! Stora killen :) Var så längesen Malva vägdes o mättes nu, är jättenyfiken! Skulle egentligen för spruta #2 och så imorgon, men fluffan är ju krasslig fortfarande :( Har Liam klarat sig från sjukligheter än så länge?

2010-03-10 @ 12:38:55
URL: http://mammaochbullen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0