Underbara måndag!

Vilket väder vi hade igår! 30 grader varmt och inte ett moln. Jag och Liam mös ute i skuggan hela dagen tills pappan kom hem och vi gjorde ett ryck med våra grönsaksland. På kvällen var vi på grillfest hos Malin och Micke. Liam var med han också och vi hade jättetrevligt. Underbar mat och tom ett halvt glas rosé slank ner innan vi gick hem vid halv åtta.
Liam ville dock inte alls sova igår så inte förrän strax före nio knoppade han in. Han har sovit väldigt oroligt inatt med. Inte så att han ätit massa men vaknat och varit ledsen. Vid 3 i morse tog jag över honom till våran säng för att slippa gå upp och stoppa in nappen/vyssja varje gång han vaknade och då sov han lite bättre. I våran säng vill han dock ligga väldigt, väldigt nära sin mamma och helst med fötterna mot min mage. Liam sparkar omring en hel del i sömnen så en anna sover ju inget vidare, men men :)
Idag blir det en mysig dag ute i trädgården igen. Skulle vart och lekt lite med Martina, Freja och Tore men utan bil blir det svårt så vi stannar hemma. Nu är det dags för en förmiddagslur, sen mellanmål, ut en sväng också lunch. Sen kommer pappan hem så då får vi se vad det blir :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0