Uppdrag granskning 111101

Kvällens uppdrag granskning handlade om ett fall från min hemstad Sandviken.
Jag finner inte ord för vad jag lider med föräldrarna och hur totalt inkompetent soc har agerat. Tack SVT för att ni gjorde det här programmet så att familjen fick upprättelse.

För er som inte sett programmet så finns det på SVTplay här Se det!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jaså pepparkakor säger du?? det kan förklara varför Elvira fått utslag och haft ont i magen i två dygn...märkligt, det visste jag inte om!



Mammor är ju experter på att få dåligt samvete, jag tror inte att Liam lider speciellt mycket av att få vänta. Frågan är väl vad han gör när han får vänta? blir han arg? eller accepterar han det?

Jag försöker att ge Ellen mycket tid ändå, förutom vid amningarna då jag nästan alltid måste ligga ner för att spara på ryggen/axlarna. Men oftast är hon med då. :)



Jag saknar den där tiden då man fick sova, duscha, bajsa och äta utan två barn bredvid sig ;)



Kram!

2011-11-03 @ 15:01:55
Postat av: Kim

2011-11-03 @ 19:51:20
Postat av: Kim

Du får det såhär. Kanon gott lagom till 4-5 varmrätt. En butternut tog typ mellanstor, tre scharlottenlök, fyra potatis:fräs i bitar. 1dl vittvin på reducera. 7dl vatten 2 hönsbuljong koka 15min 3dl matgrädde el fetare för lyx och 1dl mjölk och koka nån minut. Mixa allt länge slät och fin med skumm. Vitpeppar örtsalt och lite chili pulver exakt så gjorde jag. Jätte jätte gott har redan köpt ny pumpa ska koka till frysen.

2011-11-03 @ 19:56:43
URL: http://michelleangelica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0