På den femtonde dagen...

Idag har inte varit någon vidare rolig mammdag. Har ammat non-stop hela dagen minus besöket på Ica Maxi. Saga har varit jätteknorrig och inte alls kunnat sova förutom på mamma. Hon hetsäter, rapar, kräks, hetsäter. Tror det är magen som spökar. Måste lära mig att inte ge tutten direkt när hon är så hetsig, även om hon talar om att det är tutte hon vill ha. Magontet blir ju inte bättre av att svälja en massa luft och äta alldeles för mycket direkt...
Hoppas på en någolunda lugn natt för i morgon fm får vi finbesök från Jädraås. Har precis bakat ett gäng choc-chip cookies och laddat kaffebryggaren så vi är redo!

För övrigt så fick jag ett telefonsamtal idag som fick mig att gråta, av glädje. Inte varje dag man får såna :)


Kommentarer
Postat av: Katka

Men gud va gott de låter!!! Nu är jag kaffe sugen... :) Ses imorn!!!

2011-09-13 @ 22:30:24
Postat av: Em - Mamma till Malva & Liten i Magen.

Stackars lilla Saga-magen :/ Hoppas den skärper till sig snart!



Jojomensan. Första tandläkarbesöket var kring hennes 1-årsdag. Då pratade vi mest tandhygien och kostvanor och så kikade "den snälla tanten" på de få små bissar som hade kikat fram. Häromdagen var det som sagt dags för återbesök och återigen snackades det hyg. + kost och så fick frökenlöken slicka på en pinne som sedan skickades till ett labb för att mäta om hon har risk för hål. Nästa besök (förutsatt att provet kommer tillbaka och ser bra ut) blir när hon fyller 3, och då är det tydligen sitta i tandläkarstolen som gäller. Så hon är erfaren redan, den sockertoppen! ;) Har Liam inte blivit kallad en endaste gång alltså? Himla konstigt att det kan skilja så!

2011-09-14 @ 00:44:29
URL: http://mammaochbullen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0