Det blev inte som jag tänkt mig..

Spenderade hela natten på toa och la mig vid kvart över fyra. Vaknade nu vid sju och fick springa på toa. Hör att Saga vaknar och ropar på Mange... Men han hör inte? Till slut kommer Liam nyvaken "pappa jobbar" vafan?
Ringde Mange och mkt riktigt. "du sa ju inget" nej jag trodde han fattade med en magsjuk ( eller om det är Sanna-mage ) att det kanske är svårt för mig då. Men får väl låsa in mig på toa med barnen då... Jesus. Nu toa...


Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja fytusan, man får bita sig i läppen många gånger för att behålla lugnet! Funkar tyvärr inte alltid, måtte inte Elvira reagera likadant! ;)

Hoppas det vänder snart som sagt, nää inte ska du väl skrämma stackaren??? haha

Här funkar det inte ens att säga att det är kallt ute, hon fryser och erkänner det men ska ändå INTE ha mössa eller vantar på...suck2012-01-20 @ 19:07:24
Postat av: Emelie, Mamma till David och Gravid

Vilka sötnosar du har! :DSv: Storebror fyllde 3 år i december så han börjar bli stor :) Bebisen är beräknad till i mitten av juni, får ett bättre datum på nästa ul! :D Vi vill gärna ha en enkel då sonen är ganska stor. Ska ta och kolla den emmaljunga vagnen! :D Hur gamla är dina barn?

2012-01-20 @ 20:05:15
URL: http://enmammaskarlek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0