Olja i håret och på händerna. Finns inge p...

dsc00712 (MMS)

Olja i håret och på händerna. Finns inge papper på den här jävla macken heller och bara massa korkade brudar här. Suck. Var är alla riktiga män när man behöver en...


Finklädd liten gangster och mamma med ny h...

dsc00705 (MMS)

Finklädd liten gangster och mamma med ny hårfärg...


Sötaste Golden och Rosie :)

dsc00701 (MMS)

Sötaste Golden och Rosie :)


Osso buco blir det här hemma idag. Otrolig...

dsc00709 (MMS)

Osso buco blir det här hemma idag. Otroligt gott och enkelt med kotletter. Lägger ut recept sen :)


Lägesrapport

Har haft tre intensiva utbildningsveckor på nya jobbet, men nu är dom över och det är dags att börja jobba på riktigt. Ska bli otroligt spännande :) Vi hade slutprov på utbildningen i torsdags som jag skrev med ett irriterande litet fel, man ville ju såklart ha alla rätt, men godkänt var det ju :) Jag och två andra tjejer på jobbet firade klarat prov med lite shopping på stan. Det var på tiden för min garderob kan jag säga ;)

Här hemma är det full rulle. Liam går med gåvagnen och kryper i racerfart. Mange är helt färdig på kvällarna när jag kommer hem ;) Lite trist dock att det tar en timme att natta våran lilla kille varje kväll, äter tre gånger per natt gör han fortfarande med så sömn är ju konstant en bristvara. Men man vänjer sig ju vid det med konstigt nog.

10-månaders kollen för drygt 3 veckor sedan visade att Liam låg precis på sin kurva så uppenbarligen behöver han sin nattmat, får försöka få i honom mer på dagarna tror jag. 11,6kg och 80cm visade våg och mätsticka, stora killen!

Ska skicka några mer bilder från mobilen, för vad är en blogg utan bilder? :)

Världens största zucchini? Nästan fyra kil...

dsc00702 (MMS)

Världens största zucchini? Nästan fyra kilo :)


Vart tog Spooky vägen?

dsc00696 (MMS)

Vart tog Spooky vägen?


Pappa Golden :) skulle hämta golden i hage...

dsc00666 (MMS)

Pappa Golden :) skulle hämta golden i hagen igår. Blev lagom glad när han stod allra längst bort och inte ville komma när jag ropade, men när jag kom närmare så såg jag ju varför. Golden tar jätte stort ansvar för lilla Rosie och är den som vaktar när hon sover så mamma Do Rhina kan gå iväg och äta. Tänk att dom blev en så gullig liten familj :)


Såhär blir det när Mange ska laga kvällsma...

dsc00670 (MMS)

Såhär blir det när Mange ska laga kvällsmat :)


Lövbiffrulader i kantarellsås och klyftpot...

dsc00664 (MMS)

Lövbiffrulader i kantarellsås och klyftpotatis. Man kan ha det värre :)


Ny vecka... Har ju aldrig visat en bild på...

dsc00645 (MMS)

Ny vecka... Har ju aldrig visat en bild på mig själv när jag inte ser allmänt risig ut så kanske dags nu då :) Ny vecka med utbildning i morgon. Ser fram emot det även om helgen inte alls blivit så avkopplande som jag hade önskat. Ny vecka nya tag!


Inte bara zucchini som växer bra här hemma :)

dsc00655 (MMS)

Inte bara zucchini som växer bra här hemma :)


På väg hem från jobbet. Helt slut i huvude...

dsc00649 (MMS)

På väg hem från jobbet. Helt slut i huvudet så då blir det driven på gyllene måsen. Lagom avancerad middag :)


Slagen hjälte... Så kan det bli när man in...

dsc00646 (MMS)

Slagen hjälte... Så kan det bli när man inte sover så bra på natten... Älskar att ha Liam sovande bredvid mig. Så underbart med en bebis som ligger och snusar sött :)


Första dagen på nya jobbet!

Nu har jag jobbat min första dag på över ett år, men inte på samma jobb som jag hade när jag gick på havandeskapspenning i juni 2009 :) Jag är numer anställd på ett försäkringsbolag som försäkringsförmedlare och det känns ungefär hur bra som helst! Började med utbildning idag som håller på i tre veckor och det var riktigt kul. Enda smolket i glädjebägaren är att jag inte fick ett skrivbord vid fönstret ;( men jag överlever nog ;)

Har precis lagt Liam vilket var en kamp idag. Det tar alltid tid att lägga honom då han inte alls vill sova. En nattningstid på 1-1,5h är inget ovanligt, men under den tiden är han iaf glad och gosig, men inte idag inte. Gråt och skrik från super övertrött bebis. Det är tur att jag saknat honom så mycket under dagen så det inte gjorde nåt alls ;) Nu blir det lite datatid för mig själv (karln spelar golf) innan jag kommer att stupa i säng. Ser med glädje fram emot morgondagen. Åhh vad kul det är med nytt jobb!

Blåa tår :)

dsc00639 (MMS)

Blåa tår :)


Liten blir stor..

Liam är numera 10 månader. Det är alltå 10 månader sedan vi låg där på förlossningen. Tiden har gott ruskigt fort men det känns ändå så långt borta.
Det händer nya grejer varje dag här hemma, Liam lär sig något nytt hela tiden känns det som. Tänder ploppar upp också, 4 st små tandsingar har han nu och det gör ont av bara hel**** när han får för sig att bitas ;)
Lite nytt fisen lärt sig är att:

* Säger titta! och dä! och perkar på allt. Sen ska man ju helst berätta vad det är också ;)
* Kan resa sig upp mot saker och går längs med soffbord och annat i lämplig höjd.
* Kryper i 300 ungefär ;)
* Kan äta själv med händerna
* Klappar händerna
* Kan flörta
*.. och pussas

Det var en del saker, klart är iaf att utvecklingen går så himla fort, kan man inte bromsa lite?första cykelturen häromdan :)


Ska en zucchini vara såhär stor? Hämtade d...

dsc00635 (MMS)

Ska en zucchini vara såhär stor? Hämtade den i landet idag. 1200g tung...


Idag fick dom första fiskarna flytta in i ...

dsc00634 (MMS)

Idag fick dom första fiskarna flytta in i vårat omstartde 260liters akvarium. Ska bli jätte kul att fylla det med nya fiskar allt eftersom :)


Lekstund före läggdags :) Liams roligaste ...

dsc00631 (MMS)

Lekstund före läggdags :) Liams roligaste leksak just nu är ett klosstorn från ikea. Tänk vad långt 30 kronor kan räcka...


RSS 2.0