Maxi Cosi Mobi

Idag när vi ändå var i Gävle passade vi på att titta på bilstolar på Babyproffsen. Vi hade bestämt oss för en Acta Graco Cosmic Comfort som vi fått rekommenderad men väl i butiken blev det andra planer. Gillade Actan men eftersom Liam kommer att behöva byta från sitt babyskydd mkt tidigare än vad barn normalt gör så blev det att vi tittade på de stolar som är gjorda för att enbart ha bakåtvända. Vi kommer då att behöva köpa en ny stol om ca 3 år men å andra sidan kommer han att åka mkt bättre nu när han är mindre. Det fanns två stolar dom rekommenderade, båda hade riktigt bra ligglägen men bara en kan justeras och lutas medan barnet sitter i den så vi föll för den. Den var även väldigt skålad med bra sidoskydd och gott om benplats. Passar också jättebra i bilen vilket knappast är ett minus och skulle vi vilja ha den i mmitten bak går även det kanonbra. Till skillnad mot många andra stolar kunde vi ha den bak ända till 25 kg medan gränsen hos de flesta andra var 18kg.
 Fanns ingen stol hemma nu men det skulle komma hem om ett par veckor så vi tingade en av dom. Googlade lite nu när jag kom hem och dom som har en Maxi Cosi verkar jätte nöjda och sen har den ju såklart högt betyg i alla tester och är säkrast möjliga men det är faktiskt alla stolar som säljs på tex babyproffsen och barnens hus.. Hur som 3000kr fattigare kommer vi att bli (alla stolar som passar Liam kostade 3000kr märkte vi ><) men Liam kommer att åka bekvämt :)


Kommentarer
Postat av: Em - Mamma till Malva, 090925.

Men, åh, vilken fin kommentar du lämnade! Det värmde, speciellt eftersom jag verkligen inte kände mig fin alls. Var tvungen att stressa runt & fixa & duka & greja, så jag hann knappt borsta håret :p



Vi kör också på Maxi Cosi, fast har inte behövt byta upp ännu. När den dagen kommer blir det dock samma märke, den vi har nu är toppen! Hur stor är lille (?) Liam nu egentligen?



Kram på er!

2010-03-26 @ 13:59:39
URL: http://mammaochbullen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0