För tjock för att vara en bra mamma?

Alla är olika, en del smala, andra mindre smala och några där emellan. Men när Mange och Liam var på badhuset igår så blev det uppenbart att man kan vara för stor för att vara en bra förälder.
En mamma storlek XL var där med sitt barn och sin karl. Barnet springer ut i vågbassängen fast det inte kan simma. Mamman som har hyfsat svårt att gå har hamnat en bra bit på efterkälken och missar det hela. Badvakten får dyka i efter barnet och pappan kommer springandes då säger mamman som vaggar i maklig takt ditåt "du får nog skynda dig för han verkar ha problem att andas"
Kanske dags att gå ner i vikt så man iaf kan se efter sin 3 åring? Vad hade hänt om dom badat ute i en sjö på sommaren?
Nej man blir ju mörkrädd... Ingen kan säga att man måste banta, men är man så stor att man inte kan hjälpa sina barn när dom behöver det så kanske man ska tänka om. För att inte tala om de personliga hälsoriskerna..

Seg kväll annars. Mange har fm och har haft en vän här på kvällen för att glo på fotboll = jag nattar båda barnen vilket inte är så lätt alla gånger. Fällde en tår över underbar mat också eftersom jag glömde sjömansbiffen jag gjorde framme igår kväll och upptäckte det idag på fm så jag fick slänga allt. Snacka om onödigt...

Liam sov förresten till halv nio i morse! Nytt rekord! Synd bara att Saga vaknade halv sju istället för åtta som hon brukar göra i vanliga fall ><

Kommentarer
Postat av: jenny

Ja det är fruktansvärt om man inte orkar springa efter sitt barn för att man ätit för mycket. Men det var snarare en xxxl låter det som :-P

2011-11-12 @ 11:50:56
Postat av: Jossan

svar: Haha ja så roligt ska vi inte ha det! Speciellt som jag bor på bottenvåningen med stora fönster... Fast klackar gör det som sagt lite roligare :)



Håller med dig om mamman där. Det var ju bara tur att badvakten var i närheten! Det om något bör ju vara motivation att faktiskt ta tag i det hela och gå ner lite i vikt.

2011-11-12 @ 12:45:41
URL: http://josefina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0