Husvagnssemester 2009

Ja förra veckan var vi ju som sagt iväg på husvagnssemester. Faktiskt hur kul som helst. Vädret gjorde ju sitt till det med så klart, inte ett moln på en vecka :)

Vi började med att åka till Göteborg där vi bodde på en camping vid havet utanför Torslanda. Vi gjorde stan osäker, gick på Liseberg och badade :)

       
       Lilleby Havsbad                D&J på äventyrsgolfen

Nästa stopp blev Halmstad och tylösand där vi njöt av underbar strand och shopping i Ullared. Massa alkohol och golf för pojkarna. Alla nöjda och glada :)

          
      Tylösand                            Köpte is på max :)        Väl spenderade pengar :)

Enda minuset under hela resan har väl varit mina fötter. 30 graders värme + gravid och jag kan bara ha mina rosa foppa-tofflor. Jättekul när man vill snygga till sig och gå ut och äta. Finstassen och foppa-tofflor... Men sköna är dom iaf :)



På Ullared blev det handlat för dryga 4000kr. Låter mycket men då köpte vi en himla massa saker med. Förutom madrasser, täcken, kuddar, påslakan etc till junior blev det även hästgrejer, helt ny uppsättning tallrikar, massa hygienartiklar, sportgrejer till mange, kökslampa, vardagsrumslampa och ja listan kan göras lång :)

Husvagn blir det fler gånger iaf, jättekul :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0