Så hemsk ser jag inte ut egentligen...

känner att jag måste lägga upp en bild där jag inte ser ut som sju svåra år också. För att visa för mig själv att det finns hopp antar jag :) från i somras. Innan dubbelhaka och sömnbrist :) samma urtvättade färg på håret dock, men vågade inte färga när jag var gravid :)

Kommentarer
Postat av: Ida

Söt bild! :) Kan det vara farligt att färga när man är gravid eller? Sånt där har jag ingen som helst kunskap om!

2010-02-10 @ 22:34:35
URL: http://idasvedlundstahl.blogg.se/
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

cutie :D

2010-02-11 @ 09:26:29
URL: http://emmasays.blogg.se/
Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

Du känner dig som jag då, att sömnen tar bort ens skönhet :P Men du ser mycket piggare ut än mig kan jag lova! (pratar om bilden i inlägget nedanför).



Hade du så kort hår i somras?? Isåfall har du nog växtmedel i håret haha :D



sv: Ja det är ju lite små jobbigt sådär, vill ju inte att han ska vara ledsen. Sen när han inte går att tröstas så mår man ju dåligt över det :/



Att liam börjar få tänder kan det mycket väl vara! Eller så är han inne i 4 månaders fasen. Har för mig att det är då dom dras sig till saker som är trygga, alltså du. Dom börjar se mycket nytt och utvecklas en del och pga det så behöver dom trygghet. Därav vill dom helst va i famnen osv. Tror det är något sådant 4mån fasen är, men kan ha HELT fel. Går att läsa om.

2010-02-11 @ 10:28:54
URL: http://knoddenojag.blogg.se/
Postat av: Kim

Då förstår jag att du är trött! Läste ditt inlägg längre ner angående bvcs råd. Har du testat att pumpa ut mjölk? Jag har massor i frysen så min sambo kan ge Victor på flaska när exempelvis brösten ömmar lite mycket. :)

2010-02-11 @ 11:25:27
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0