Tonfiskomelett
Inte så läskigt som det låter utan faktiskt himla gott. Bra GI-mat med för dom som pysslar med det :)
1 portion (ganska stor)
1 burk tonfisk i Italiensk vinägrette
hackad rödlök efter smak
4cm zucchini, hackad
fetaost efter smak
1 tomat
3 ägg
2msk grädde el mjölk
salt och peppar
Vispa ihop ägg, mjölk salt och peppar. Blanda i tonfisk, lök och zucchini.
Häll ut äggblandningen i stekpannan och smula fetaost över samt lägg på tomaten skuren i små bitar. Stek tills det är lagom konsistens på omeletten.
Snabbt och jättegott!
1 portion (ganska stor)
1 burk tonfisk i Italiensk vinägrette
hackad rödlök efter smak
4cm zucchini, hackad
fetaost efter smak
1 tomat
3 ägg
2msk grädde el mjölk
salt och peppar
Vispa ihop ägg, mjölk salt och peppar. Blanda i tonfisk, lök och zucchini.
Häll ut äggblandningen i stekpannan och smula fetaost över samt lägg på tomaten skuren i små bitar. Stek tills det är lagom konsistens på omeletten.
Snabbt och jättegott!
Kommentarer
Postat av: Martina
Lät ju sjukt gott det där! =)
Postat av: Karin - AlicesMamma
Gud det här lät supergott!!! Kör på med lite Nutrilett tillsammans med GI här hemma, tar soppa två mål och äter ett mål mat som är GI-rätt. Efter ett år är det hög tid att bli av med graviditetskilona... Kan nog inte ens kalla dem det eftersom de flesta smugit sig på sen i somras!
Sv: ja, tiden man är mammaledig känns som en evighet innan men sen går det så fort! Iofs hade jag tänkt vara hemma längre eg, typ till april-maj, men eftersom A är hemma med full lön så passar vi på att mjukstarta. Vad jobbar du med och vad pluggar du till?
Tack för dina gulliga kommentarer - det är sånna som ger mig suget tillbaka :)
Postat av: Linnéa
tuttull är tunnbröd va?
Postat av: NAISY- Anna i landet Upp och Ner
Mums! Det lät inte alls läskigt utan gott!
Trackback