Tack för i lördags Billie Joe!

Hemma igen. Konserten med Green Day var fantastisk!! Liam tyckte dock inte att det var någon hit att somna med någon annan än mamma så Mange fick springa tillbaka till hotellet två gånger. Den sista stannade han kvar med ledsen fis så han missade andra halvan av konserten. Lite plåster på såren att han såg dom i Globen i oktober iaf :)

Annars har vi haft en kanonhelg i härliga Göteborg. Resan ner gick super, stannade i Fagersta för mellis och blöjbyte samt i Götene för lunch. Däremellan var Liam så nöjd så. Vilken kille! :) Jag körde sista 15 milen och hittade direkt till hotellet utan missöden och gps. Nu är det ju kanske inte så svårt att hitta till Gothia Towers men att som lantis köra bland spårvagnar och elände är inte så lätt. Hallå vi har EN enkelriktad gata i Sandviken :P När vi packat upp gick vi över gatan till Universeum, gissa om Liam tyckte de stora akvariumen var roliga :) Kvällen avslutades med middag på en turkisk restaurang i närheten av hotellet, Taras, jättegod mat, humana priser, trevlig presonal och kanonmysig uteservering. Det slank ner en päroncider i värmen, gissa om den smakade bra ;)
Lördagen började vi med promenad till Feskekörka, där köpte vi en låda färska räkor och en vitlöksrökt makrill som vi avnjöt i solen utanför, underbart! Sedan tog vi en promenad i Haga där vi shoppade lite fina kläder till Lilleman. Vi kikade i några butiker på stan med innan vi åkte tillbaka till hotellet för Lillemans lunch. När Liam fått lunch var det dags för Liseberg, lyckades tom få med svärmor i Balder :D Kvällen spenderade vi på Ullevi och njöt av en fantastisk konsert.
I söndags åkte vi hem efter att ha avnjutit den enorma frukostbuffén en sista gång. Vi besökte Dormys på vägen och Mange köpte ett par vita golfbyxor som han tjatat om länge. Jag lyckades såklart att glömma min väska på toaletten där vilket jag inte upptäckte förrän vi åkt i 10 minuter, bara att vända det men som tur var så hängde den fint kvar där jag lämnat den. Hemresan gick bra tills vi kom till Fagersta då Liam blev tokledsen. Stannade och försökte amma men han hade inte ro att äta, några minuter senare smällde han dock i sig nästan 2dl kall ersättning och sen var han nöjd. Vi kom inte hem förrän vid 21 dock och Liam somnade inte förrän strax före 22. I morse sov han ända till 8 innan han och pappan gick upp. Själv tog jag sovmorgon till halv tolv. Underbart!

 


Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh välkommen hem! Det låter som om ni har haft en jättemysig resa, skönt med sol också. Vilken ung svärmor du har! Vad roligt :D

Liam ser alltid go och glad ut!

2010-06-08 @ 08:21:09
URL: http://www.luciadesign.se
Postat av: Anonym

Liseberg är bäst!

2010-06-10 @ 15:25:13
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0