Vagn-panik

Saga är en stor dam på ca 8 kg och får knappt plats i vagnens liggdel. Bra så, eftersom hon hellre sitter upp, men... Jag får panik över att behöva ha henne framåtvänd. Var och varannan vagn idag är framåtvänd även för små barn, men det känns inte bra. Inte bra alls. Fy vad jag saknar Emmaljungan vi sålde till syster, men vi hade inte råd att ha den kvar. Liam åker ju fortfarande vagn så syskonvagnen behövs, men då hamnar hon framåt. Ingen av de 3 vagnar vi har kan man ha henne mot mig i med sittdel. Suck. Vad göra?


Kommentarer
Postat av: ENDENISE

jobbigt läge det där. :(sv: haha ja det är nog en fördel ;)))

2012-02-13 @ 13:30:04
URL: http://endenise.se
Postat av: Jenny

Men Liam somnar i vagnen fortfarande? Ellen sover ju inte på dagen längre och vill hellre gå, så en ståbräda blir perfekt. Jag älskar Emmaljungan! :D

Ska köpa en bräda nån dag bara så ska jag byta vagn sen, sälja av det stpra åbäket som gör märken på golvet. ;)

Ja nackdelen med Carena är att det inte går att vända på barnet, jag vill också gärna se Elvira ett bra tag till innan jag vänder henne framåt.

2012-02-13 @ 15:07:48
Postat av: Camilla

Har missat din blogg. Kul och bra med alla recept! Kommer garanterat testa några!Ja aptiten är det inget fel på hos de små. :)

2012-02-13 @ 20:18:25
URL: http://larsols.wordpress.com/
Postat av: Mallesplace - Livet Efter En Gastric By Pass Operation

Skickar en hälsning på alla hjärtans dag! ♥ :)

2012-02-14 @ 09:08:25
URL: http://mallesplace.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ha en bra alla hjärtans dag finis.^^

2012-02-14 @ 09:55:52
URL: http://tinanj.se
Postat av: Cissi

Tyckte det var hemskt när jag försökte hitta en smidig sittvagn som hon var vänd mot mig. Finns ju verkligen inte.. Nu har vi kvar den gamla, som är vändbar.. och då sitter hon mot mig fortfarande! Är så mycket mysigare så!Ja, vet inte hur hennes personal tänker... och visst, det kanske var löst, men konstigt isf att det bara är löst på dagis och inte hemma. Marcus brukar vabba, men självklart hade han en viktig deadline på jobbet just den här veckan.. ;) Tajming!

2012-02-14 @ 11:00:49
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0